laden...

Geniet van een heerlijk Kerstmenu

Top 2000 Café in Deurne

van 25 t/m 31 december

Knallend beginnen aan 2024!

Ontdek de magie van Kerstmis

Kerst- & Nieuwjaarsborrel arrangementen

Onze Mogelijkheden

Kerstmenu Natuurpoort De Peel
Heb jij al plannen voor de Kerstdagen? Op 1e en 2e kerstdag worden er zowel in ons restaurant als in ons Streekatelier diverse lekkere gerechten geserveerd. Je bent van harte welkom!
Kerstmenu De Reizende Man
Heb jij al plannen voor de Kerstdagen? Op 1e en 2e kerstdag willen we jullie verrassen bij De Reizende Man met de lekkerste gerechten.
Kerstmenu Het Dinghuis
Met de kerst willen we u natuurlijk graag ontvangen bij Het Dinghuis! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of u kunt gezellig komen dineren. We hebben dan ook een heerlijk kerstmenu samengesteld.
Kerst- & Nieuwjaarsarrangementen
Met de feestdagen voor de deur informeren wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden die Baroef en Thuis Vieren bieden. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke feestdagen en dat doen we het allerliefst samen met u!
Liever thuis genieten?
Wilt u toch genieten van onze heerlijke gerechten, maar blijft u liever thuis? Geen probleem! Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan die u gemakkelijk bij ons kunt afhalen.
Baroef Cadeaubon
Nog een cadeautje nodig voor pakjesavond of voor kerst? Haal dan snel een cadeaubon van Baroef! Onze cadeaubonnen zijn vanaf elk bedrag verkrijgbaar en ze zijn te besteden bij alle locaties van Baroef! Leuk en gemakkelijk! Loop gezellig binnen bij een van onze locaties en vraag naar de mogelijkheden.
OUD & NIEUW
De Reizende Man
Een knallend feestje voor mensen uit Deurne en omstreken! Met natuurlijk een leuke dj met mooie platen van toen en de hits van nu. Om 00.00 uur wensen we elkaar geluk met een glaasje champagne en een vuurwerkshow! Van 21.00 uur tot 02.00 uur zij de consumpties inbegrepen en gedurende de avond zal rond worden gegaan met lekkere hapjes.
The Ocean & Café D'n Borrel
Een knallend feestje voor mensen uit Deurne en omstreken! Met natuurlijk een leuke dj met mooie platen van toen en de hits van nu. Om 00.00 uur wensen we elkaar geluk met een glaasje champagne en een vuurwerkshow! Van 21.00 uur tot 02.00 uur zij de consumpties inbegrepen en gedurende de avond zal rond worden gegaan met lekkere hapjes.

Activiteiten

Kerstcantus: Zingend de Kerst in!
Altijd al een cantus willen meemaken? Op vrijdag 15 december, tien dagen voor Kerst, organiseren we de gezelligste cantus van Deurne en omstreken om helemaal in de Kerststemming te komen! Beleef het ultieme kerstgevoel met heerlijke hapjes, lekkere drankjes en zing mee met de leukste kerstliedjes en favoriete meezingers.
Top 2000 Café D'n Borrel
Van 25 t/m 31 december zal Café D'n Borrel veranderen in het Top2000 café van Deurne. Verschillende activiteiten en workshops zullen deze week gehouden worden in het café. Begin de dag vanaf 07:00 uur met een ontbijtje en vul zo de dag compleet in. Uiteraard zullen ook de MEGA MENU's weer te verkrijgen zijn in het Top2000 café.
20 en 21 december 2023
19.00 tot 22.00 uur
Hoi!
Mogen wij nog even uw aandacht? Heeft u hét perfecte kerstgeschenk al gevonden? Wij helpen u graag op weg. Wat dacht u van een toegangsticket voor Winterfair De Peel? Dit is het perfecte kerstgeschenk voor medewerkers, zakenrelaties maar zeker voor uw vrienden, vriendinnen, vrijwilligers of die speciale persoon die veel voor u betekent, denk aan uw oppas, poetsvrouw of die lieve buurvrouw die altijd voor u klaarstaat.
U geeft een gezellig avondje uit cadeau en de gelukkige ontvanger mag zelf op zoek gaan naar het best passende geschenk. Lekker shoppen bij de meest uiteenlopende lokale bedrijfjes. Natuurlijk onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek. Er worden heerlijke producten uit het Land van de Peel, ambachtelijke werken en met passie bereide lekkernijen te koop aangeboden.
De Winterfair biedt vier verschillende arrangementen oplopend van 25 tot 50 euro.
Wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen mail dan naar: events@baroef.nl
Wist je dat...
... je de Winterfair ook kunt bezoeken als passant? De toegangsprijs bedraagt 8 euro (inclusief een welkomstdrankje en inclusief 8 X-mas Coins). De X-mas coins zijn tijdens de Winterfair los te verkrijgen. Zegt het voort, hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Zien wij u op woensdag 20 of op donderdag 21 december aanstaande? Gezellig!