Baroef Bokbier Fietstocht
Zondag 1 oktober

De Bokbier Fietstocht

Welkom bij de 1e editie van de Baroef Bokkentocht!
Tijdens deze mooie fietstocht van 20 km rondom Deurne bezoek je 5 van onze locaties, waar je bij elke stop kunt genieten van een ander biertje. De locaties zijn: Café D’n Borrel, Green Valley Estate, De Reizende Man, Natuurpoort de Peel en ons fraaie a la carte restaurant Het Dinghuis. Ergens verstopt op de route staat Thuis Vieren met een gezellige pop-up bar! Hier verrassen we iedereen die mee fietst met ons Bonus Biertje! En dat is nog niet alles, want bij elk biertje serveren we een lekkere bite!
De Bokkentocht begint om 13:00 en is rond 18:00 afgelopen. Je kunt op elke locatie starten en alle locaties in een volgorde naar keuze bezoeken. Desondanks hebben we een twee adviesroute opgesteld. De eerste route eindig je bij Restaurant Het Dinghuis, zodat je na afloop heerlijk kunt dineren. Deze route is hier is te downloaden. Met de andere route eindig je bij De Reizende Man, waar je om 17:30 uur kunt genieten van een heerlijk dinerbuffet. Deze route is hier is te downloaden. Voor informatie kunt u hieronder terecht.
Geen bok liefhebber? Geen probleem, fiets gezellig mee en drink een heerlijk alternatief!

Tickets

FAQ

Ik heb tickets gekocht, maar ik kan ze niet vinden.

Soms komen je tickets in de spambox terecht. Krijg je ze toch niet gevonden? Dan kan je hier klikken om ze opnieuw te laten verzenden.

Als je een verkeerd e-mailadres hebt ingevuld of de e-mail nog steeds niet binnen hebt, stuur dan een bericht naar helpdesk@ikbenaanwezig.nl met daarin je naam, het evenement en een bewijs van betaling (bankafschrift). Je kan ze ook aanspreken via Facebook Chat, of bellen naar: +31 (0)24 206 2303.

Wij werken samen met een extern platform voor wat betreft de ticketverkoop. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om je hierbij te helpen.

Ik kan toch niet komen. Kan ik mijn ticket aan iemand anders overdragen?

Gekochte tickets zijn niet persoonsgebonden en kunnen door iemand anders worden gebruikt. Let er echter wel op dat een ticket maar één keer te gebruiken is.

Hoe krijg ik toegang tot mijn ticket(s)? Moet ik ze printen?

Je ontvangt in je mail een link naar de ticketpagina die toegang geeft tot jouw ticket(s) met QR-code, welke direct scanbaar is vanaf je mobiel. Het is optioneel om deze vanaf daar in pdf te downloaden en vervolgens te printen, maar dit is absoluut onnodig en slecht voor het milieu. Elk afzonderlijk ticket (elke afzonderlijke QR-code) is geldig voor één persoon.

Kan ik ook zonder online ticket deelnemen?

Dat is mogelijk! Je kunt bij de eerste stop alsnog een ticket kopen. Je krijgt daar dan je stempelkaart en je eerste biertje.

Wat is de minimale leeftijd?

Voor de Baroef Bokbier Fietstocht geldt een minimale leeftijd van 18 jaar. Iedereen moet zichzelf kunnen legitimeren wanneer hier naar wordt gevraagd. Dit kan met een geldig ID-kaart, paspoort of rijbewijs

Ik lust geen bokbier, kan ik dan toch meedoen?

Dat kan zeker! Voor degene die liever wat anders drinken, zal er een alternatief aanwezig zijn.

Overige vragen?

Voor andere vragen, persaanvragen of ideeën die ons evenement naar een nog hoger niveau kunnen tillen kun je mailen naar info@Baroef.nl.